Tanácsadók

A FORTH módszer akkreditált tanácsadói között jelenleg hét magyar található.
Ők tanúsítványukat magától a módszer alapítójától szerezték.
Deák Csaba a Human Telex Consulting innovációs üzletágának mentora. Az innováció területével két évtizede foglalkozik, részben fejlesztő tanácsadóként, másrészt egyetemi oktatásban. 2005-től 2010-ig egy innovációval, innovációmenedzsmenttel foglalkozó kutatóintézetet vezetett. Számos KFI projektet valósított meg, vezetett, illetve felügyelt felső vezetőként. 2012-2014 között a Nemzeti Innovációs Hivatal stratégiai elnökhelyettesi pozícióját töltötte be. 2006 óta tagja az ISPIM (International Society for Professional Innovation Management) nemzetközi szervezetnek. 2009 és 2015 között az ISPIM tanácsadó testületének tagja, majd 2015-től örökös taggá választották. Professzorként innovációs tárgyakat tanít kiemelkedő hazai és külföldi egyetemeken. 2017 óta minősített FORTH innovációmenedzsment tanácsadó. 2021 áprilisában jelenik meg innovációmenedzsment könyve.


Bővebb információk róla: https://htconsulting.hu/csapatunk/dr-deak-csaba/
Elérhető: deak.csaba@htconsulting.hu
Hódi Attila a Human Telex Consulting trénere, szervezetfejlesztési tanácsadója. 1996 óta foglalkozik tréningekkel, módszertani fejlesztésekkel, szervezeti tanácsadással. A Semmelweis egyetem meghívott szervezetfejlesztési szemináriumvezetője.

Munkájának az egyik legfontosabb fókusza szervezetek, szervezeti egységek innovációinak támogatása. Az elmúlt évek legfontosabb munkái ebben a témában: mérnöki tevékenységek és folyamatok megújítása, ötletgeneráló – megvalósító rendezvények előkészítése és projekttámogatása.

Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/hodi-attila
Elérhető: hodi.attila@htconsulting.hu
Kelemen Andrea A Human Telex Consulting ügyfélkapcsolati vezetője, az InnoLab csapat alapító tagja, szervezetfejlesztési tanácsadó, FORTH facilitátor.
Az Innovációs Maraton módszertanának egyik kidolgozója és vezető tanácsadója. Érdeklődésének egyik fő fókusza a szervezeti innovációs kultúra megteremtése és fejlesztése.

Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/kelemen-andrea
Elérhető: kelemen.andrea@htconsulting.hu
Lévai Katalin a Human Telex Consulting Innovációs üzletágának vezetője. 2001 óta szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Kiképzett Forth facilitátor.
2015 óta foglalkozik fókuszáltan az innováció menedzsmenttel és az innovációs kultúra alakításával a szervezetekben. Akkreditált Idea Factory tréner.
Az elmúlt években több innovációs folyamat vezetésében vett részt.
Az Innováció menedzsment témakörében több publikációja is megjelent, tartott előadásokat és szemináriumokat. (HVG, Flow Konferencia, Business Class Magazin, HR Portál)
Az Innovációs Maraton módszertanának egyik kidolgozója és vezető tanácsadója.

Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/levai-katalin
Elérhető: levai.katalin@htconsulting.hu
Marosfai Marta a Human Telex Consulting szervezet és működésfejlesztési tanácsadója, akkreditált FORTH facilitátor. Az elmúlt 10 évben folyamatfejlesztéssel, LEAN szemléletű tréningekkel és vezetőfejlesztéssel segíti a szervezetek munkáját.
A hatékonyság növelése érdekében munkája során az ötletmenedzsment rendszer bevezetésével és annak vállalati kultúrába való beillesztésével támogatja a szervezetek innovációs folyamatát. Kiemelt fókuszt helyez a strukturált problémamegoldásra.
Önkéntesként szakmai workshopok vezetésével, mentorálással támogatja a non-profit szervezetek munkáját.

Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/marosfai-marta
Elérhető: marosfai.marta@htconsulting.hu
Szászi Enikő a Human Telex Consulting egyik legrégebbi munkatársa, korábban a tréning- és tanácsadási üzletágának a vezetője, jelenleg Dániában él.

Eredetileg az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Pedagógia szakán végzett, a cég saját nevelésű trénereként, majd a Magyar Pszichológiai Társaság trénerképzését elvégezve mintegy 20 éven át vezetett programokat.
Sokoldalú képesítéseiben az Action Learning Facilitátor, a minősített GPOP tanácsadó, a megoldásközpontú coach és a szervezeti hálózatkutatási tanácsadó is szerepel.

2019 januárja óta minősített FORTH innováció-menedzsment tanácsadó. Jelenleg a FORTH módszertanát bemutató The Innovation Journey magyar kiadásán dolgozik.

Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/szaszi-eniko
Elérhető: szaszi.eniko@htconsulting.hu
Zala Ákos a Human Telex Consulting alapítója és ügyvezetője. Több, mint 30 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel, képzéssel, és kapcsolódó módszertani tanácsadással. A European Training and Media Association elnöke, a Tréning Kerekasztal volt elnöke, a Corvinus Egyetem Executive MBA programjaiban, a BGE-n és a Miskolci Egytemen is meghívott előadó.
A Flow Magyarország partnere, egyik alapítója.

Innovatív csoport-módszerekkel, innovációs kultúra fejlesztésével számos szervezetfejlesztési munkájának elemeként évtizedek óta foglalkozik. 2017-ben két innovációs akkreditációt is szerzett: Idea Factory nagycsoportos ötletgeneráló módszertant tanult és elvégezte a FORTH certifikációs képzést. Ezt követően több országban szerzett tapasztalatokat a módszertan futtatása közben, 4 magyarországi projektet vezetett. 2018-ben az első magyarként a FORTH Master Facilitator képesítést is megszerezte. 2020-ban részt vett a nemzetközi FORTH közösség on-line projektjében a magyar FORTH közösség képviseletében.


Bővebb információk róla: http://htconsulting.hu/zala-akos
Elérhető: zala.akos@htconsulting.hu