Tanácsadók

A FORTH módszer akkreditált tanácsadói között jelenleg hét magyar található. Ők tanúsítványukat magától a módszer alapítójától szerezték.

 Hódi Attila a Human Telex Consulting trénere, szervezetfejlesztési tanácsadója. 1996 óta foglalkozik tréningekkel, módszertani fejlesztésekkel, szervezeti tanácsadással. A Semmelweis egyetem meghívott szervezetfejlesztési szemináriumvezetője.

Munkájának az egyik legfontosabb fókusza szervezetek, szervezeti egységek innovációinak támogatása. Az elmúlt évek legfontosabb munkái ebben a témában: mérnöki tevékenységek és folyamatok megújítása, ötletgeneráló – megvalósító rendezvények előkészítése és projekttámogatása.

Bővebb információk róla: http://www.htconsulting.hu/hodi_attila

Elérhető: hodi.attila@htconsulting.hu

 Kelemen Andrea A Human Telex Consulting ügyfélkapcsolati vezetője, az InnoLab csapat alapító tagja, szervezetfejlesztési tanácsadó, FORTH facilitátor.
Az Innovációs Maraton módszertanának egyik kidolgozója és vezető tanácsadója. Érdeklődésének egyik fő fókusza a szervezeti innovációs kultúra megteremtése és fejlesztése.

Bővebb információk róla: http://www.htconsulting.hu/kelemen_andrea

Elérhető: kelemen.andrea@htconsulting.hu

 Lévai Katalin a Human Telex Consulting Innovációs üzletágának vezetője. 2001 óta szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Kiképzett Forth facilitátor.
2015 óta foglalkozik fókuszáltan az innováció menedzsmenttel és az innovációs kultúra alakításával a szervezetekben. Akkreditált Idea Factory tréner.
Az elmúlt években több innovációs folyamat vezetésében vett részt.
Az Innováció menedzsment témakörében több publikációja is megjelent, tartott előadásokat és szemináriumokat. (HVG, Flow Konferencia, Business Class Magazin, HR Portál)
Az Innovációs Maraton módszertanának egyik kidolgozója és vezető tanácsadója.

Bővebb információk róla: http://www.htconsulting.hu/levai_katalin

Elérhető: levai.katalin@htconsulting.hu

 Marosfai Marta a Human Telex Consulting szervezet és működésfejlesztési tanácsadója, akkreditált FORTH facilitátor. Az elmúlt 10 évben folyamatfejlesztéssel, LEAN szemléletű tréningekkel és vezetőfejlesztéssel segíti a szervezetek munkáját.
A hatékonyság növelése érdekében munkája során az ötletmenedzsment rendszer bevezetésével és annak vállalati kultúrába való beillesztésével támogatja a szervezetek innovációs folyamatát. Kiemelt fókuszt helyez a strukturált problémamegoldásra.
Önkéntesként szakmai workshopok vezetésével, mentorálással támogatja a non-profit szervezetek munkáját.

Bővebb információk róla: http://www.htconsulting.hu/marosfai_marta

Elérhető: marosfai.marta@htconsulting.hu

Szászi Enikő a Human Telex Consulting egyik legrégebbi munkatársa, korábban a tréning- és tanácsadási üzletágának a vezetője, jelenleg Dániában él.

Eredetileg az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Pedagógia szakán végzett, a cég saját nevelésű trénereként, majd a Magyar Pszichológiai Társaság trénerképzését elvégezve mintegy 20 éven át vezetett programokat.
Sokoldalú képesítéseiben az Action Learning Facilitátor, a minősített GPOP tanácsadó, a megoldásközpontú coach és a szervezeti hálózatkutatási tanácsadó is szerepel.

2019 januárja óta minősített FORTH innováció-menedzsment tanácsadó. Jelenleg a FORTH módszertanát bemutató The Innovation Journey magyar kiadásán dolgozik.

Bővebb információ róla: http://www.htconsulting.hu/szaszi_eniko

Elérhető: szaszi.eniko@htconsulting.hu

Zala Ákos a Human Telex Consulting alapítója és ügyvezetője. A Flow Magyarország partnere, egyik alapítója. 28 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel, képzéssel, és kapcsolódó módszertani tanácsadással. A European Training and Media Association (http://etmaorg.eu/) elnöke, a Corvinus Egyetem MBA programjaiban meghívott előadó.

Innovatív csoport-módszerekkel, innovációs kultúra fejlesztésével számos szervezetfejlesztési munkájának elemeként évtizedek óta foglalkozik. 2017-ben két innovációs akkreditációt is szerzett: Idea Factory nagycsoportos ötletgeneráló módszertant tanult és elvégezte a hat napos FORTH képzést. Ezt követően több országban szerzett tapasztalatokat a módszertan futtatása közben. 2018 óta FORTH Master Facilitator.

Bővebb információ róla: http://www.htconsulting.hu/zala_akos

Elérhető: akos.zala@htconsulting.hu